Main menu

banbanban

n1_otsikko: 
Ajankohtaista
n1_teksti: 
Areva Solar Oy ja SaloSolar Oy ovat nyt osa Solar Finland Oy:tä. Solar Finland on suomalaisia aurinkotuotteita edustava yritys, jonka tavoitteena on levittää suomalaista aurinkoenergia osaamista kansainvälisille markkinoille.
n1_linkki: 
ajankohtaista
n2_otsikko: 
SaloSolar
n2_teksti: 
SaloSolar Oy on ensimmäinen suomalainen perusaurinkopaneeleita tuottava tehdas. Tällä tehtaalla pääsemme tuottamaan suomalaisia aurinkopaneeleita hintaan, joka on kilpailukykyinen myös muiden aurinkopaneelien kanssa. Areva Solar Oy toimii SaloSolar Oy:n myyntiyhtiönä.
n2_linkki: 
salosolar
n3_otsikko: 
Aurinkopaneeli
n3_teksti: 
Aurinko säteilee Suomessa yhtä tehokkaasti kuin esimerkiksi Saksassa, jonka sähkönkulutuksesta merkittävä osa katetaan aurinkoenergialla. Myös Suomessa aurinkosähkön hyödyntäminen on järkevää: nykyaikaiset piistä valmistetut aurinkopaneelit ovat huoltovapaita ja tehokkaita.
n3_linkki: 
aurinkopaneeli

Areva Solar - ilmaisen ja ympäristöystävällisen aurinkoenergian asiantuntija

Areva Solar on laadukkaiden suomalaisten SaloSolar aurinkopaneelien asiantuntija ja myyjä. Palvelumme sisältää kaiken mitä tarvitset päästäksesi tuottamaan itse aurinkosähköä:

  • Autamme sinua valitsemaan tarkoituksenmukaisimman aurinkoenergialaitteistonAurinko peukuttaa
  • Hoidamme lupa-asiat puolestasi tai kanssasi
  • Autamme yritystäsi tai maatilaasi hakemaan investointitukea
  • Asennamme laitteiston luotettavasti ja takuulla oikein
  • Olemme tarvittaessa tukenasi missä tahansa aurinkoenergiaan liittyvissä kysymyksissä

 

Seuraa mikä on järjestelmän tuotto:

Omakotitalon 4,7 kWp järjestelmä Salossa


Astrum-keskuksen 322,56 kWp järjestelmä Salossa

Ota yhteyttä ja hyödynnä osaamistamme - vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin jo kun vasta harkitset aurinkoenergian tarjoamia mahdollisuuksia. Ja jos olet jo ehtinyt perehtyä aiheeseen, kerromme mielellämme alan uusimmista teknologisista innovaatioista sekä ajantasaisesta uusiutuvan energian lainsäädännöstä.