Main menu

You are here

 

 

Aurinkopaneelitehdas Salo Tech Oy aloitti tuotannon 2015 toukokuussa. Tuotantokapasiteetti on tällä hetkellä yhdessä vuorossa 25 kW vuorokaudessa, mikä tarkoittaa noin 90-100 paneelia päivässä. Vuonna 2016 Salo Tech valmisti 4 megawatin edestä aurinkopaneeleita ja vuonna 2017 valmistettin 4,5 megawattia aurinkopaneeleita, joista 95% myytiin Suomeen. Tehdas tuottaa pääsääntöisesti 1,6 neliömetrin kokoisia 270 W paneeleita ja 2 neliömetrin kokoisisa 330 W paneeleita. Tuotannossa on tehty ja testattu myös erikoisempien aurinkopaneelien, kuten kokonaan lasisten, täysmustien ja värillisten paneelien tekemistä. Syyskuussa 2017 Salo Tech Oy'n aurinkopaneeleille on myönnettiin avainlippu. Aurinkopaneelimme suunnitellaan ja valmistetaan Salossa. Jokainen aurinkopaneelimme testataan sähköisesti, jolloin voimme taata huippulaatuiset ja tasatehoiset aurinkopaneelit asiakkaillemme toleranssilla 0 ~ +5Wp annetusta aurinkopaneelin oletustehoarvosta.
Aurinkopaneelit ovat brändätty Salo - aurinkopaneeleiksi (Salo - Solar Panels)

Tällä hetkellä tehdas työllistää noin toistakymmentä henkilöä ja loistavien kasvunäkymien vuoksi henkilöstöä tullaan todennäköisesti tulevaisuudessa kasvattamaan.

Vientitavoitteena Salo Tech Oy:llä on myydä aurinkopaneelien lisäksi myös aurinkopaneelilinjastoja ja aurinkopaneelitehtaita, sillä tehdaslinjastomme on herättänyt paljon kiinnostusta kansainvälisillä markkinoilla.

Salo Tech on ensimmäinen suomalainen perusaurinkopaneeleita tuottava tehdas. Niitä ei ole suomessa tuotettu aiemmin, koska aasialaispaneelien hintatasoa on pidetty rajoittavana tekijänä kotimaan tuotannolle. Tehtaalla pääsemme kuitenkin tuottamaan suomalaisia paneeleita hintaan, joka on entistä kilpailukykyisempi myös aasialaispaneeleihin nähden. Salo Solar Oy toimii Salo Tech Oy:n myyntiyhtiönä.

Aurinkopaneelitehdas Salo Tech Oy sijaitsee Astrum-keskuksessa Salossa

 

Tehdas, Salo Tech Oy

Salorankatu 5-7
24240 Salo
Y-tunnus: 2643930-2